Hírek

 • Az allergia egy fontos téma, ami nyáron is sok gondot tud okozni!

  15Május

  Az allergia egy fontos téma, ami nyáron is sok gondot tud okozni!

  A CALENDULA Egészségügyi Intézet szakemberei alternatív módszereket kínálnak az allergiás betegségek kezelésére, ideértve a kóros folyamatok kialakulásának a belső mechanizmusokra gyakorolt hatását, a bioszabályozást és a test tisztítását.

  Az allergia egy fontos téma, ami nyáron is sok gondot tud okozni!

  Az allergiás betegségek a szervezet megváltozott túlérzékenységét jelentik az allergéneknek nevezett külső vagy belső idegen anyagokkal szemben. Ilyen esetekben a test antitesteket termel, amelyek megóvják az idegen hatóanyagok bevezetésétől. Ez a reakció hasonló az immunválaszhoz, de kifejezettebb formában nyilvánul meg. Bármely – akár elhanyagolható és rövid távú – érintkezés a külső allergénnel az allergia megnyilvánulásaihoz vezethet.

  A fő allergiás betegségek a következők:

  az allergiák, beleértve a bőrön felfedezhető elváltozásokat is

  a reuma

  az asztma

  a csalánkiütés, a szénanátha, és a szezonális allergiák

  Az allergia hagyományos kezelése az allergénnel való érintkezés kiküszöbölése (ami néha lehetetlen), antihisztaminok és más gyógyszerek használata, amelyek az orvosok szerint nem teszik lehetővé az ilyen betegségek hatékony kezelését. A CALENDULA Egészségügyi Intézet szakemberei alternatív módszereket kínálnak az allergiás betegségek kezelésére, ideértve a kóros folyamatok kialakulásának a belső mechanizmusokra gyakorolt hatását, a bioszabályozást és a test tisztítását.

  Keresse fel intézményünket bővebb információért!

  Cím: 1137 Budapest, Szt. István krt. 20. 3. emelet 1. 28 - as kapucsengő

  E-mail: budapest@calendula.hu

  Tel.: + 36 (1) 274-7326


Ugrás az oldal tetejére