Hírek

 • AZ ELSZIGETELTSÉG KEDVEZŐTLEN EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETKEZMÉNYEINEK HELYREÁLLÍTÁSA

  27Március

  AZ ELSZIGETELTSÉG KEDVEZŐTLEN EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETKEZMÉNYEINEK HELYREÁLLÍTÁSA

  A megfelelő tudatossággal élő ember számára mára teljesen világossá vált, hogy a karantén utáni életünk merőben más lesz, mint az azt megelőző időszak. A változás óriási léptékű és nemcsak gazdasági, társadalmi szempontból jelentős, hanem az egyén szintjén is érzékelhető, jól körvonalazható változások indultak el szellemi, pszichés és testi síkon.


  A Calendula Ayurvédikus és Orvosi Klinikán egészségorientált, holisztikus megközelítést alkalmazva szeretnénk segítséget nyújtani a megváltozott körülményekhez történő új, egészségtudatos berendezkedéshez, a kiegyensúlyozott, harmonikus életminőség megteremtéséhez és az újonnan kialakult vagy régóta fennálló krónikus betegségek gyógyításához. Annak érdekében, hogy orvosaink, terapeutáink szemléletmódja, tudásanyaga, technikái szélesebb  körben is megismerhetők, elérhetők legyenek, 2020. június 10-től heti rendszerességgel ismeretterjesztő szeminárium sorozatot indítunk budapesti ambulanciánkon.

  A szemináriumok limitált létszámúak, ezzel biztosítva szakemberünk elérhetőségét, a közvetlen hangnemet és az interakció lehetőségét!

  BÓNUSZ AJÁNDÉK: A szeminárium résztvevői számára az előadás után 15-20 perces személyes konzultációt adunk ajándékba az adott orvossal, terapeutával! Ezzel lehetőséget biztosítunk, hogy négyszemközt tegye fel kérdéseit akár az elhangzott előadással összefüggésben, akár saját egészségi állapotával, problémájával kapcsolatban.


  A SZEMINÁRIUM SOROZAT ELŐADÓI ÉS TEMATIKÁJA

  Dr.Bihary Pál-  Orvos konzultáns

  «Valójában minden energia. Épp ezért nagyon tudatosan kell gondolkodni, hiszen maga a gondolat is anyag. »

  Dr. Bihary Pál általános orvosként diplomázott az Ungvári Nemzeti Egyetemen 1997-ben. Szakmai gyakorlata alatt belgyógyászatot és családorvoslást tanult, valamint folyamatosan tanulmányozza a hagyományos kínai orvoslást is, továbbképzésen akupunktúrás és biorezonanciás eljárásokat sajátított el. Dr. Bihary 2015-ben csatlakozott a Calendula csapatához, ahol stresszkezelő konzultációkat tart a betegeknek személyre szabott támogatást kínálva nekik, továbbá akupunktúrás és moxaterápiás kezeléseket is végez.

  Témák:

  Hogyan kezeljük a félelmet? A stressz hatásai szervezetünkre:

  Stressz-indukált magas vérnyomás, gyomorpanaszok, kardiovaszculáris megetegedések, immungyengeség

  2020.06.10 szerda: 16:00

  Krónikus mozgásszervi problémák és megoldások a modern orvoslás, az ayurvéda és a hagyományos kínai gyógyászat módszereivel

  2020.06.17, szerda: 16:00

  A II. típusú diabétesz kialakulásának oka és megoldása a Calendula Klinika módszereivel

  2020.06.24, szerda: 16:00

  Hogyan segít a Chi kung az egészség megőrzésében?

  2020.07.01, szerda: 16:00


  Dr. K. Krishnapriya- Ayurvédikus orvos

  Dr. Krisnapria K. 2019-augusztusában csatlakozott a CALENDULA Klinika orvosainak csapatához. Az indiai Karnataka Orvostudományi Egyetem Rajiv Gandi orvosi fakultásán tanult. Az „Ayurvédikus orvoslás és sebészet” hat éves tanulmányainak befejezése után három évet orvosként dolgozott a Kerala állambeli ayurvédikus wellness centrumban. Tökéletesen ismeri a pulzus-diagnosztika, a meditáció és a jóga technikáját.


  Témák:

  Autentikus indiai Pancsakarma (sejtes szintű tisztító terápia). Pozitív hatás szervezetünkre megelőzés és krónikus betegségek kezelésének szempontjából.

  2020.06.19 péntek: 16.00

  Túlsúly kezelés Pancsakarmával

  2020.07.03 péntek: 16.00


  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  A szemináriumokon való részvételhez előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges!

  A részvétel díja 4500 Ft/fő.

  Az előadást követő személyes elbeszélgetés orvosainkkal a Calendula Klinika ajándéka.

  A limitált létszám miatt (min. 10 - max. 15 fő) a részvételi díjat legalább 24 órával a szeminárium időpontja előtt kell rendezni, készpénz befizetéssel vagy átutalással.


  CALENDULA AMBULANCIA

  1137 Budapest, Szent István Krt. 20. 3/1.

  Kapucsengő: 28

  budapest@calendula.hu

  +36 1 274 73 26


Ugrás az oldal tetejére