Hírek

  • Ideje gondoskodni a májról!

    18Július

    Ideje gondoskodni a májról!

    Miért érdemes elvégezni a májtisztítást?

    A májtisztítás során, a szervezet tehermentesül a méreganyagoktól!
    Már öt nap alatt kivitelezhető, így nem kell sok időt szakítani rá!
    A lerakódások távozásával a szervezetben lévő feszültségek felszabadulnak!
    A bőr szépül, fiatalodik! Az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak!
    Nő a szervezet ellenálló képessége!

    Legnagyobb méregtelenítő szervünk a máj. A máj normális működésének fenntartásában az egészséges táplálkozás mellett, a rendszeres méregtelenítő kezeléseknek nagy szerepe van, főleg nyáron!

    A mai rohanó modern világban, a megfelelési kényszer, és a magas stressz faktorok túlterhelik, épp úgy az idegrendszerünket, mint az emésztésünket. Nehéz nem génkezelt alapanyagokat, tartósítószer mentes, vegyszerekkel vagy egyéb kemikáliákkal nem szennyezett élelmiszereket találni. A rendszertelen étkezések, a késői vacsorák, energia italok, alkohol, a kávé és szénhidrátok túlzásba vitt fogyasztása, és a nehéz ételek túlterhelik a máj működését. Az epe minőségének romlása és kiválasztásának lassulása, az anyagcserezavarok, súlyfelesleg, vérzsírok emelkedése a máj elzsírosodásához vezet! Az ayurvédikus gyógyászati eljárások kialakítása és a készítmények elkészítése során figyelembe veszik a bolygók állását is. Például tudjuk, hogy a nyári napfordulóig (június 21.) a napok hosszabbodnak, a Nap közeledik, és ezzel növeli energia-átadását az élőlények számára. A legnagyobb erő- és energia-kitörés a tavaszi napéjegyenlőség és a nyári napforduló között valósul meg. Ebben a szakaszban, rendszerint növekszik az étvágy, érzékenyebbé válik a máj, mert meleg szerv lévén, át kell engednie magán a tüzet. Az ayurvéda ebben az időszakban a máj tisztítását és regenerálást javasolja! Az ayurvédában a Pitta dósa szabályozza az emésztés tüzét, és felelős a szervezetben végbemenő anyagcsere, és kiválasztási folyamatokért. A Pitta dósa energiája a melegben fokozódik, nyáron pedig amikor bekövetkezik a forróság, rombolni kezdi a májat. Annak érdekében, hogy a Pitta ne váljon károssá, a máj tisztítása és támogatása javasolt, amely egyensúlyban tartja a tüzet, vagy kompenzálja azt!


    A máj tisztítására a Calendula Egészségügyi Intézet egy 30 év alatt kifejlesztett speciális programot alkalmaz, amely 5 nap alatt ambulánsan is kivitelezhető, és ezen a nyáron

    kedvezményesen vehető igénybe!


    A program ára 245.000 helyett 210.000 Ft!

    Az akció a 2023.08. 31-ig lefoglalt időpontokra érvényes.


    • További információ:


    Email: budapest@calendula.hu

    Tel.: +3630 993 1329



Ugrás az oldal tetejére