Hírek

 • Tavaszi Panchakarma program akció!

  10Március

  Tavaszi Panchakarma program akció!

  Panchakarma akció

  Tavaszi Ayurvéda program akció a budapesti Calendulában!


  Próbáld ki az ősi, bevált módszert, az indiai Panchakarmát, amellyel sejtszinten tisztulhatsz!

  Túlsúllyal, anyagcserezavarokkal, vagy magas vérnyomással küzdesz?

  Szívesen megszabadulnál a szervezetedben felhalmozódott toxikus anyagoktól, de a munkád miatt nincs időd bentfekvős tisztítókúrára?

  A Calendula Egészségügyi Intézet Budapesten található klinikáján most ambulánsan, bejárással is elvégezheted a panchakarma programot.

  A program 2023.05.31 -ig 10% kedvezménnyel vehető igénybe!


  Miért érdemes tavasszal elvégezi a Panchakarmát?


  Mi, mint emberek az univerzum részei vagyunk és épp ezért az univerzumban kialakuló változások ránk is hatással vannak. Ilyen például az évszakváltás is, mikor az időjárás nagy fokú melegedésen vagy lehűlésen megy át. Ennek következtében az emberi testben lévő testnedvek is mennyiségi és minőségi változásokon mennek keresztül. A télen felhalmozott felesleges nyákok, a testzsír, a metabolitok a lassú melegedés hatására hígulni kezdenek, éppen ezért az évszakváltás segíti a tisztító folyamatokat, ehhez azonban szervezetünknek segítségre van szüksége. Erre jó a Panchakarma, ami egy teljes sejtszintű tisztítást végez testünkben, mindemellett számos egészségügyi probléma megoldására alkalmas.

  Ha a szervezet nem képes kitisztulni, így pedig a felesleges anyagok bennmaradnak és felhalmozódnak, gyakorivá válik a tavaszi fáradtság, az influenza, a különböző gyomorpanaszok, a fejfájás, az ízületi panaszok, ráadásul a testsúly évről évre gyarapodni fog.

  Ha nincs lehetőség speciális tisztításra, akkor nagy segítség lehet a tavaszi böjt, ami a vallási kultúrában is nagy szerepet játszik, ráadásul éppen tavasszal.

  Véletlen lenne?

  Egyáltalán nem az!

  A Panchakarma szempontjából ideális a tavasz és az ősz, hiszen ezek az időszakok elősegítik a tisztulást, de fontos tudni, hogy az év bármely szakaszában elvégezhető, főleg egészségügyi probléma felmerülése esetén.  További információ:


  budapest@calendula.hu
  Bejelentkezés: +3630 993 1329

Ugrás az oldal tetejére